Wienerberger


wienerberger2

 

 

Onze medewerkers beschikken over jarenlange kennis en ervaring.  Kiest u voor Wienerberger, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende service. Een betrouwbare leverancier voor duurzame gebakken bestrating voor uw tuin.

 

Natuurlijk
Gebakken bakstenen hebben natuurlijke grondstoffen als basis.  Een bewuste inzet van vuur, water en klei. De kleiwinning draagt bij aan nieuwe natuurontwikkeling en geeft ruimte aan rivieren. Tel daarbij het natuurlijke voorkomen en de lange levensduur, dan kiest u natuurlijk voor gebakken straatstenen!

Duurzaam
Gebakken bestrating staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Straatbakstenen gaan generaties lang mee, met een blijvend hoogwaardige uitstraling. Het is zeer geschikt voor hergebruik en heeft een hoge restwaarde. Het materiaal is te gebruiken voor allerlei soorten toepassingen en is ideaal te combineren met andere materialen.

Blijvend mooi
Straatbakstenen zijn kleurvast, slijtvast en bestand tegen verwering. Daardoor zijn ze blijvend mooi. Een slimme keuze voor de lange termijn. Gebakken bestrating heeft een goede waterdoorlatendheid en is daardoor goed te combineren met groen.

 

Contact

Wienerberger BV – Afdeling Sierbestrating – Kijfwaard 10 – 6911 KE Pannerden – T 088-118 56 80 – F 088-118 50 70
www.gebakken-bestrating.com – gebakkenbestrating@wienerberger.com