Tubag


tubagtubag:  Tuffstein und BasaltWerke AG.

Uit de fusie in 1922 van een aantal steenhouwbedrijven in de Eifel is tubag ontstaan. Sinds januari 2004 is tubag een onderdeel van de Sievert onderneming. Tubag is de Europese toonaangevende producent en distributeur van Tras bindmiddelen, Tras mortels en NHL2 kalkmortels. Voor het restaureren en saneren van monumentale objecten, het leggen van natuursteen, het maken van Trasdrainage lagen, het voegen van sierbestrating en stratenbouw.

Door de jarenlange ervaring te werken met vulkanische materialen en op grond van onze permanente aanwezigheid in de markt, onze zorgvuldige observatie van trends, voortdurend doen van onderzoeken en ontwikkeling bieden wij innovatieve, praktijk georiënteerde systeemoplossingen.

Het systeem voor het terras of oprit is de trasdrainagelaag met de  waterdoorlatende voegmortel. Hierdoor heeft u een waterdoorlatend systeem die zorgt voor de afvoer van het water in uw eigen tuin. Daarnaast bied het u de zekerheid van langere levensduur door de verbonden legwijze en de geringe kans op vorst schade.

Contact

Sievert Luxemburg S.A., 1, Square Peter Dussmann L-5324  Contern Luxemburg
www.sievert.lu
contact@quick-mix.lu