STIHL


STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment machines en accessoires voor de professionele bos- en landbouw, alsook voor het tuin- en landschapsonderhoud, de bouwsector en veeleisende particuliere gebruikers. De producten worden verkocht in ruim 160 landen.

STIHL staat al meer dan 90 jaar voor kwaliteit met meer dan 2.300 patenten. Iedereen die actief is in de bosbouw, landbouw, landschapsonderhoud of de bouw – of elke particuliere gebruiker die de hoogste standaard verwacht, kent STIHL en schat haar merkbelofte naar waarde: topkwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. De gedachte die aan de basis van dit succes ligt is : telkens nieuwe manieren vinden om de mens te helpen bij het werk in de natuur.

Zo wordt er overal ter wereld geïnvesteerd in de toekomst, steeds met het oog op duurzaamheid. STIHL neemt ook haar verantwoordelijkheid op verschillende vlakken: mensenrechten, milieubescherming en sociaal-economisch. De inzet, het enthousiasme, kennis en vaardigheden van de werknemers zijn de basis van het succes. Persoonlijke ontwikkeling, opleiding en training krijgen dan ook prioriteit. Al deze elementen zorgen er samen voor dat STIHL wereldwijd de topkwaliteit en service kan leveren die onze klanten verwachten.

Advies en service

De machines worden altijd verdeeld via erkende dealers, die instaan voor kwaliteit, advies en service. Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag dan een demo aan bij één van onze dealers. U vindt de dichtstbijzijnde dealer op onze website.

Contact

STIHL – Veurtstraat 117, 2870 Puurs – St. Amands – T 088 73 03 900
www.stihl.nlinfo@stihl.nl