STIHL & VIKING


DruckSTIHL ontwikkelt en produceert machines voor bos-, tuin- en landschapsonderhoud. De aanvulling van tuinmachines van VIKING maakt ons familiebedrijf tot uw betrouwbare partner voor compleet professioneel groenonderhoud.

Wat doen wij?
STIHL staat al 90 jaar voor topkwaliteit, vanwege geavanceerde technologieën en innovatieve technieken, die u tot in de details in onze machines terugvindt. Het accent ligt steeds op betere prestaties, meer comfort, minder uitlaatgassen en moderne materialen. Wij bieden u dan ook de juiste machine voor elke toepassing. Met de nieuwste STIHL Lithium-lon PRO accumachines bieden wij u heel wat voordelen. Vraag een demo aan bij uw dealer en laat u verbazen door de krachtige prestaties.

Om tuinen te onderhouden biedt VIKING een ruim assortiment tuinmachines en staat garant voor hoge gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Geniet van de voordelen van de robotmaaier. Wie bij aanleg rekening houdt met het ontwerp van de tuin kan op een vooruitstrevende manier inspelen op de behoefte van de klant.

Advies en service
De machines worden altijd verdeeld via erkende dealers, die instaan voor kwaliteit, advies en service. U dichtstbijzijnde dealer vindt u op onze websites.

 

Contact

STIHL – Verlengde Poolseweg 16 – 4818 CL Breda – T 088 73 03 900
www.stihl.nl / www.viking-tuinmachines.nl – info@stihl.nl