Michel Oprey en Beisterveld


logo_mob2De oorsprong van een steen bepaalt haar eigenschappen en kwaliteit. Voor Michel Oprey & Beisterveld heeft natuursteen geen geheimen meer. Op basis van jarenlange expertise en uitzonderlijke materiaalkennis zijn wij in staat het allerbeste van moeder natuur voor u samen te stellen. Pure kwaliteit, samengebracht in een bijzondere selectie. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die wij op onze reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door ons intensief wordt begeleid.

Ons bedrijf voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Michel Oprey & Beisterveld kent drie specialistische afdelingen: Indoor, Outdoor en Slabs. De bijzondere collectie vloer- en wandtegels is verzameld binnen de afdeling Indoor. De afdeling Outdoor omvat een ongekende sortering voor gebruik in alle mogelijke soorten tuinen en parken. Bij Natuursteen Holland in Gasselte vindt u een grote collectie plaatmaterialen. Laat u inspireren op onze website: www.mo-b.nl

 

Contact

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen B.V. – Havenweg 18 – 6101 AB Echt – T 0475 417000 – F 0475  486355
info@mo-b.nl – www.mo-b.nl