Lageschaar


lageschaar2Klimaatadaptieve beplanting met maximaal groenrendement

De missie van Lageschaar Vaste Planten? Een groene, biodiverse en duurzame buitenruimte! Dat is niet alleen mooi, maar ook goed voor mens, dier en zijn omgeving. Met deze instelling wil de kwekerij uit de Achterhoek meer beleving creëren in zowel particuliere, zakelijke als openbare borders.

Klimaatadaptief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Lageschaar Vaste Planten kweekt al ruim 40 jaar op een duurzame teeltwijze een groot sortiment vaste planten op eigen kwekerij. Naast de gecertificeerde planten leveren zij ook onderhoudsarme beplantingsconcepten zoals Prairie Garden®, Fleur Dansante® en Fleur Robuste®. Hiermee krijgt de groenprofessional een totaaloplossing waarin sterke vaste planten al op een doordachte manier met elkaar gecombineerd zijn en daardoor direct zijn toe te passen in het werk. Ook aspecten als de aanleg, het onderhoud en beheer zijn belangrijke thema’s die worden meegenomen.

Kennis en advies

Adviseren over het toepassen van vaste planten in openbare ruimtes, particuliere en zakelijke tuinen en parken is een belangrijk aspect bij Lageschaar. Met veel passie en liefde voor het vak voorzien zij de klant van een deskundig advies in de voorbereiding en realisatie van een plan of project. Zodanig dat de omgeving er jarenlang van kan genieten. Ruim 40 jaar ervaring en vakkennis met betrekking tot sortiment, beplantingsadvies en beplantingsplannen worden graag voor u ingezet.

Je maakt het natuurlijk met Lageschaar

Contact

Lageschaar Vaste Planten – Groot Deunkweg 3 – 7122 RS Aalten – T  0543 451 084 – info@lageschaar.nl – www.lageschaar.nl