Felix


Felix is al meer dan 130 jaar de meest betrouwbare en duurzame leverancier van hoogwaardige producten voor buitentoepassingen. Wij bieden totaalconcepten voor terrassen, tuinafscheidingen en gevelbekleding inclusief alle accessoires en benodigdheden voor montage en afwerking.

Ons veelzijdig aanbod bestaat uit een uitgebreid programma in hout en houtachtige producten onder de bekende merknaam Felixwood. Felixwood biedt een ruime keuze producten voor terras, tuinafscheiding en gevelbekleding in duurzaam en legaal tropisch hardhout, kwalitatief hoogwaardig Bamboe en thermisch gemodificeerd hout. Felix selecteert uitsluitend de beste houtsoorten voor terrasplanken en tuinschermen, al de producten in het Felixwood assortiment zijn ontworpen voor langdurig buiten gebruik.

Daarnaast bieden we een modern en onderhoudsvriendelijk programma in kwalitatief het beste en meest duurzame hout-kunststof composiet in de markt. De terrasplanken en (tuin)gevel producten van NewTechWood, Fiberdeck en Fiberon hebben minimaal 20 jaar garantie op verkleuring, zijn eenvoudig te installeren en vergen minimaal onderhoud. Bovendien zijn de gebruikte rondstoffen voor 95% afkomstig uit gerecycled kunststof en duurzaam gecertificeerd hout. Naast producten voor gevel en terras bieden we een hoogwaardig concept in moderne tuinafscheidingen; Boston, een unieke combinatie van aluminium en houtcomposiet met een breed scala aan mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp.

Contact

Felix B.V. – Maisdijk 5 – Postbus 56 – 5700 AB Helmond – T +31(0)492-531944 – F +31(0)492-531945
www.felixwood.nlinfo@felixwood.nl