Over ons


De Tuinprofessionals

In 2010 concludeerde een aantal fabrikanten dat het voor allen individueel een uitdaging is om tuinprofessionals (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers) te informeren over noviteiten of achtergrond informatie te verstrekken. Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden!


Jaarlijks terugkerend evenement

Als resultaat hiervan werd een informatieplatform opgericht van en voor de Tuinprofessionals. Ieder jaar organiseert Tuinprofessionals in januari een event op een centrale locatie in het land. Tijdens de Dag voor de Tuinprofessional presenteren de partners van dit event hun producten en diensten, aangevuld met interessante workshops op andere gebieden waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Bekijk het programma voor 2022


Partners van de  Tuinprofessionals

In deze eerste uitgave van ons magazine stellen we alle partners van Tuinprofessionals graag nader aan u voor!  Lees wie wij zijn en wat wij doen. U kunt de digitale versie openen door op de cover te klikken.

magazine