Verwerkingstips verlichting

in-lite 12 volt buitenverlichting is makkelijk en snel te installeren. Het helpt als u daarbij een lichtplan heeft. Met een lichtplan is het slechts een kwestie van het installeren van de transformator, het uitrollen van de kabel en het aansluiten van de verlichting op de vastgestelde plaatsen.

Het systeem kan eenvoudig modulair uitgebreid worden door het splitsen en aankoppelen van kabels. Handig als een consument nog niet precies weet wat hij/zij wil, maar wel alvast een begin wil maken met de buitenverlichting.

Voor informatie over 12 volt LED buitenverlichting: www.in-lite.nl