Royal Grass


DrukwerkLandscape Solutions is producent en leverancier van hoogwaardig kunstgras voor landschappelijke toepassing. De kunstgrassen worden verkocht onder het merk Royal Grass®.  Landscape Solutions is in 2003 opgericht en al meer dan 10 jaar marktleider op het gebied van kunstgras voor tuinen, speelplaatsen en openbaar groen. Royal Grass® wordt gemaakt met materialen van Koninklijke Ten Cate.

Natuurlijke uitstraling

De visie van Landscape Solutions is het produceren van kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling. Een doorbraak was de ontwikkeling van de V-shape vezel  (2005).  Deze vezel zorgde voor een doorbraak van het gebruik van kunstgras bij particulieren. De vraag naar kunstgras is hierdoor in een stroomversnelling geraakt. Inmiddels is kunstgras een volledig geaccepteerd product in de tuin.

 

Vakkundige verkoop en aanleg

Royal Grass® wordt met name verkocht en aangelegd door de professionele sector, dus hoveniers en groenvoorzieners. Voor inkoop van Royal Grass® kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop. Een aanlegtraining behoort tot de mogelijkheden.

 

Contact

Landscape Solutions B.V. – Muziekplein 67 – 5402 CS  Uden – T 0413 712 907
www.royalgrass-kunstgras.nl – sales@royalgrass.com